Fizetési és szállítási információk

http://fridaywinery.com hatályos ettől a naptól: 2022. február 22.

A megrendelt termék ellenértékének és a szállítás díjának fizetésének módja (ÁFSZ 6. pont)

6.1. A megrendelt termék fizetésének módja

  • Előreutalással: Ez esetben a megrendelést követően a Szolgáltató által küldött visszaigazoló e-mail alapján a Megrendelő banki átutalással egyenlíti ki a megrendelés értékét az alábbi bankszámlára: Budapest Bank Zrt. Számlaszám: 10102952-38363719-00000004, GreenFlag Kft..
  • Bankkártyával történő fizetés: a Szolgáltató által alkalmazott és biztonságos Barion online fizetési rendszeren keresztül történik. Bankkártyával történő fizetés a következő, érvényes és hatályos bankkártyák tulajdonosai számára lehetséges: VISA, Maestro, MasterCard.
    Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A megrendelés ellenértékének beérkezését követően a termék – a választott átvételi módnak megfelelően – kézbesítésre kerül a Megrendelő részére.A számlát és a garancialevelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

6.2. Szállítás módjai és díjszabása

  • Személyes átvétel a Szolgáltató telephelyén (H-8000 Székesfehérvár, Zichy liget 7. I/2.): díjmentes
  • A rendelési egység a karton (6 palack), a házhoz szállítás díja: bruttó 1.650 Ft/karton
  • A szállítási díj a vásárlás során választott szállítási módnak és rendelési mennyiségnek megfelelően a megrendelt termékek végösszegéhez hozzáadódik, a rendelés véglegesítése után az esetleges szállítási díjjal növelt érték kerül a Megrendelő által megfizetésre!

6.3. Szállítási határidő:

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított maximum 7 munkanap.